...

miercuri, 17 aprilie 2019

MTB Spring RIDE 2019 în imagini


Duminică 14 aprilie 2019 am dat startul noului sezon, cu o tură pe plaiurile Bârgăului. Deși cu câteva zile înainte, prognozele de pe diferitele site-uri meteo nu erau cele mai optimiste și în câteva cazuri chiar contradictorii, până la urmă se pare că am fost norocoși.
Vremea închisă prognozată și cu șanse de precipitații s-a transformat peste noapte, astfel că am avut parte de o zi cu soare și nori. Totuși, vântul a suflat cu putere, temperatura resimțită fiind ceva mai scăzută decât cea reală. Însă, măcar am scăpat neudați. Pe crestele mai înalte se vedeau și ceva averse și dușuri de ninsoare.
Pentru că cireșii au fost ceva mai timizi de data asta, atracția turei a reprezentat-o Castelul olarului - o contrucție clădită piatră cu piatră de doi frați din Prundu Bârgăului, care printre altele, au revitalizat și meșteșugul olăritului pe Valea Bârgăului, o zonă cu tradiție în trecut, în făurirea vaselor de lut.
Mulțumiri celor 19 cavaleri pedalieri și domnițe, care au lăsat confortul deoparte și au ales mișcarea în natură în ciuda aerului răcoros și a prognozelor nefavorabile.
Pe 20-21 apilie vom pedala într-o formulă mai compactă la prima ediție a MTB Spring Weekend, iar apoi, pe 6-9 deschidem serie taberelor din sezonul ăsta cu Bike & Photo Camp-ul organizat în Pasul Tihuța.
Lăsăm și câteva poze din tura de duminică. Albumul întreg poate fi văzut pe FB. Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...