...

SERVICII

SERVICII
TURE GHIDATE

De la trasee cicloturistice până la enduro și single trail-uri antrenante, de la ture de o zi la tururi întinse pe mai multe zile, ne-ar bucura să te însoțim în vacanța ta.  Avem o experiență de peste 15 ani și cunoaștem unele dintre cele mai faine trasee în munții din nordul țării. Terenul nostru de joacă include spectaculosul Parc Național al munților Rodnei, sălbaticii munți ai Călimanilor, munceii pitorești ai Bârgăului, împrejurimile lacului Colibița,  Bucovina arhaică cu ai săi  munți ai Suhardului, Rarăului sau Giumalăului, Maramureșul tradițional cu vulcanicii munți ai Țibleșului, Maramureșului ori Gutâiului, dar și medievala depresiune a Transilvaniei. 

Oferim atât ture ghidate pentru grupuri restrânse de o zi sau de mai multe zile, dar și tururi autoghidate. Ne spui ce zonă din portofoliul nostru vrei sa vizitezi iar noi îți oferim o experiență personalizată - trasele în format GPX, sugestii și sfaturi, locații de cazare etc.

BIKE CAMPS / TABERE

În fiecare sezon organizăm o serie de tabere pentru pasionații de mișcare, dedicate atât începătorilor și familiilor, cât și celor avansați. Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a rămâne la curent cu noutățile sau contactează-ne pentru a afla când va avea loc următoarea aventură.


MTB COACHING

Echipa noastră este formată din practicanți experimentați ai mountain biking-ului cu certificări obținute în locații cu tradiție, precum Austria sau Spania.


Ca oricare sport, și mountain biking-ul poate fi învățat metodic într-un mod interactiv.

  • nivel începător până la nivel avansat
  • inițiere în mountain biking
  • perfecționare
  • tips & tricks


TEAM BUILDING


Fie că ne solicitați pentru un team building pentru echipa ta, ori ai nevoie de lecții individuale, vă stăm cu drag la dispoziție.

Locații precum Colibița, Tihuța sau Țara Dornelor reprezintă terenul ideal pentru un teambuilding activ, existând și alte activități disponibile, precum ture de caiac pe lac sau drumeție. SNOWBOARD


Pe timpul sezonului rece oferim lecții, cursuri și tabere de snowboard în locații precum Bistrița, Vatra Dornei, Pasul Prislop, Toplița.


SERVICII FOTO / MEDIA

Având fotografi în echipă, avem o listă cu locații potrivite pentru o ședință foto outdoor.
  • fotografie de sport și evenimente sportive
  • fotografie de natură și peisaj din stoc sau la comandă
  • ședințe foto/video outdoor
Pentru fotografie de natură și peisaj vizualizați și site-ul www.calingabor.ro

Printre colaboratorii care au beneficiat de serviciile noastre se numără CarpathianDreams, Scoala de Snowboard CS, Asociația de Ecoturism din România, Asociația de Ecoturism Țara Dornelor, Bistritz Bike Shop, Bistrița DH


CONSULTANȚĂ TURISTICĂ

Oferim servicii de consultanță pentru prospectarea, cartografierea și amenajarea traseelor de cicloturism și mountain bike.CONTACT


MTB BN

Ture și trasee de Mountain Bike


Mail: mtbbnguide@gmail.com


Bistrița, jud. Bistrița-Năsăud

Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...