...

TURE GHIDATE PE MOUNTAINBIKE
De mai bine de 15 ani cutreierăm pe bicicletă potecile din nordul Carpaților Orientali. Astfel am ajuns să cunoaștem cele mai interesante și mai antrenante trasee ce pot fi experimentate în acest areal.
Descoperă alături de noi  împrejurimile lacului Colibița, crestele impunătoare ale munţilor Rodnei, culmile domoale ale munceilor Bârgăului, presărate cu gospodării risipite, perfect integrate în cadrul natural, pădurile fermecate şi nesfârşite ale munţilor Călimani, ce freamătă de mugetul animalelor sălbatice, creasta perfect ciclabila a Suhardului, enigmaticii munţi ai Rarăului, arhaicele Obcine ale Bucovine sau munţii mai puțin umblați ai Mararmureşului.

De la trasee cicloturistice până la single trail-uri antrenante, de la ture de o zi la programe întinse pe mai multe zile, ne-ar bucura să te însoțim în vacanța ta. 

Prețurile încep de la 45 de lei/persoană  pentru turele usoare, de jumătate de zi sau de la 80 de lei/persoană pentru turele de o zi*.

*Prețurile sunt valabile pentru un grup de minim 6 persoane (UPDATE IUNIE 2020 - momentan grupurile sunt limitate la 5 persoane + ghid,  pentru a respecta reglementările în vigoare)

VEZI AICI TURELE PLANIFICATE PENTRU 2020


TERENUL DE JOACĂ ȘI DE EXPLORAT

COLIBIȚA


Ascuns la poalele munților Călimani și Bârgăului se află lacul de acumulare de la Colibița. Întreaga zonă este extrem de ofertantă, existând posibilitatea parcurgerii unei game variate de trasee, de la cele ușoare, destinate începătorilor până la single trail-uri antrenante, specifice pasionaților de enduro.
Click aici pentru postări cu ture realizate în zona Colibiței


MUNȚII BÂRGĂULUI

Cupole vulcanice, cătune risipite pe culmi domoale, drumuri și poteci de iarbă și pământ, poieni și pajiști multicolore, peisaje și panorame deosebite sunt doar câteva dintre atracțiile acestei unități montane.
Click aici pentru exemple de ture efectuate în munții Bârgăului.


MUNȚII CĂLIMANI

Păduri întinse de conifere cu o viață sălbatică abundentă, conuri vulcanice stinse, formațiuni erozive interesante, drumuri forestiere și poteci tehnice deopotrivă, sunt câteva dintre atuurile Călimanilor.
Click aici pentru postări cu ture din Munții Călimani.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...