...

miercuri, 25 noiembrie 2020

Calendar 2021 format A3 - Ture de Mountain Bike

 Am pregătit și anul acesta un calendar de perete premium, format A3, cu imagini din turele de bike, surprinse în toate cele 4 anotimpuri.


Caracteristici
Dimensiune: format A3 (45.0 cm X 32 cm)
13 file cu design minimalist
Spirală şi agăţătoare metalice
Print digital pe carton de 250 g/mp certificat FSC
Preț 50 lei/buc (+taxele de livrare )
(livrare gratuită în Bistrița și Valea Bârgăului)

Calendarul conține fotografii din ture de mountain bike din munții Carpați, din zonele pe care le frecventăm cel mai des: Bârgău, Călimani, Colibița, Rodnei.

Calendarele sunt disponibile pentru precomandă, urmând să fie livrate în termen de 3-7 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, nu mai devreme de 7 decembrie. 

 Pentru a vă asigura un exemplar în timp util, din cauza timpilor ridicați de execuție și livrare în această perioadă, vă recomandăm să faceți comanda din timp. Mulțumim!

COMANDĂ

Folosiți formularul de comandă de mai jos. Momentan calendarele sunt disponibile pentru precomandă, urmând a fi livrate după data de 7 Decembrie 2020.


PLATĂ

Puteți plăti prin transfer bancar, prin Paypal (echivalent în euro) sau ramburs. 

Pentru livrările internaționale nu se acceptă  plata ramburs.


LIVRARE

Livrarea se va face prin curier rapid (Sameday) pentru livrarea în România, la un tarif de 20 lei/colet sau prin Poșta Română pentru livrările internaționale (Tarif variabil în funcție de destinație). 

Pentru Bistrița și Valea Bârgăului, livrarea se va face personal și este gratuită.


RETUR

Dacă doriți să returnați produsele, o puteți face în termen de 14 zile de la primirea comenzii, printr-o notificare prealabilă la adresa de mail mtbbnguide@gmail.com. Produsele trebuie livrate așa cum le-ați primit și ambalate corespunzător. Vom returna contravaloarea produselor comandate, exceptând costurile pentru livrarea inițială și pentru cea de retur.

De asemnea, am pregătit și un calendar cu fotografii de natură și peisaj, având aceleași caracteristici ca și cel cu ture de mountain bike.

Comandate împreună beneficiați de 10 % reducere!


FORMULAR DE COMANDĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...