...

COLIBITA Mountain Bike Holiday

 

Ascuns la poalele munților Călimani și Bârgăului se află lacul de acumulare de la Colibița.

Conformația zonei și rețeau densă de drumuri forestiere, poteci pastorale și trasee turistice fac

din Colibița terenul ideal pentru a fi explorat pe bicicletă.

Întreaga zonă este extrem de ofertantă, existând posibilitatea parcurgerii unei

game variate de trasee, de la cele ușoare, destinate începătorilor sau familiilor până la

single trail-uri antrenante, specifice pasionaților de mtb enduro.


De mai bine de 15 ani cutreierăm pe bicicletă potecile din nordul Carpaților Orientali. Astfel am ajuns să cunoaștem cele mai interesante și mai antrenante trasee ce pot fi experimentate în acest areal, iar Colibița este locul în care am început primele ture adevărate de mountain bike.


În luna august te invităm să pedalezi alături de noi în cadrul COLIBIȚA Mountain Bike Holiday.

Tu alegi locația de cazare și perioada, iar noi ne ocupăm de guiding.

Tariful de participare este de 90 lei/pers/zi și include

Ghid însoțitor
Mountain biking tips & tricks
Asistență tehnică de bază
Fotografiile realizate în tură
Suvenir
Tricou tehnic (dacă participi minim 3 zile)


CONDIȚII DE PARTICIPARE

Participanţii trebuie să aibă cel puţin 18 ani împliniţi sau să fie însoțiți de un adult aparținător, să folosească o bicicletă de tip mountain bike în bună stare de funcționare şi să dețină o condiție fizică și psihică adecvată parcurgerii pe bicicletă a traseelor neamenajate.

Participanții trebuie să fie conștienți că participarea la o astfel de tură poate presupune efort fizic susținut și risc de producere a accidentărilor sau de deteriorare a echipamenului, prin parcurgerea de poteci și trasee neamenajate, întâlnirea cu animale sălbatice sau domestice, condiții cu vreme nefavorabilă și fenomene meteorologice extreme.

Participanții se obligă să poarte casca de protecție, ochelari, mănuși și echipament adecvat condițiilor atmosferice pe toată perioada desfășurări turelor și vor pune siguranța personală și a celorlalți participanți pe primul loc. Vor pedala într-un ritm adecvat condiției fizice și abilităților personale și vor adapta viteza în funcție de caracteristicile traseului. De asemenea vor fi receptivi la sfaturile și instrucțiunile organizatorilor.

Participarea la tură se face pe proprie răspundere, participanții urmând să își asume înteaga responsabilitate în caz de accidentări sau de deteriorare a echipamentului.

Tariful de participare este de 90 lei/pers/zi. Numărul minim de participanți pentru o tură este de 3 persoane. Tura poată să aibă loc și dacă nu se întrunește numărul minim, însă cu un tarif majorat: 250 lei/zi/grup de 2 persoane, respectiv 220 lei/zi pentru un singur participant.

Dacă vor fi zile în care există participanți care optează pentru trasee cu grade diferite de dificultate și nu va fi întrunit numărul minim de participanți, vom comasa grupul și vom parcurge un traseu după o consultare în prealabil cu participanții.

Proporția participanți:ghid va fi de 9 persoane pentru 1 ghid, pentru traseele ușoare, 6 persoane pentru traseele medii și dificile, respectiv 4 pentru traseele extreme sau cu specific enduro. Dacă vor fi mai mulți participanți, vom alcătui 2 sau 3 grupe, însoțite de ghizi.

Taxa de participare va putea fi achitată prin transfer bancar, paypal sau numerar, la fața locului.

În caz de neparticipare, taxa se va returna doar în cazul în care va fi găsit un înlocuitor.
Veți primi toate detaliile pe mail după completarea formularului de înscriere.

În caz de vreme nefavorabilă, sau din diverse alte motive, turele pot fi reprogramate sau anulate, cei înscrişi urmând să fie anunţaţi cu cel puţin 12 h înainte de începere sau la fața locului, după caz.. În caz de anulare, taxa va fi returnată în totalitate. În caz de reprogramare se va discuta de comun acord.

Cei care participă pentru minim 3 zile primesc din partea noastră un tricou tehnic.
ECHIPAMENT RECOMANDAT
Bicicletă de tip mountain bike în bună stare de funcţionare
Echipament de bike: cască de protecţie, jachetă și pantaloni impermeabili, folie de supraviețuire sau pelerină de ploaie, mănuşi, ochelari de protecţie, cameră de rezervă şi kit pentru pană, pompă de mână, trusă multifuncțională, rucsac, energizante, lichide.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...