...

joi, 3 septembrie 2020

Mountain Bike la Colibița


 În luna august am pedalat preponderent pe traseele din jurul Colibiței, fie în cadrul Colibița Mountain Bike Holiday, fie pentru documentarea unor trasee despre care vom vorbi la timpul potrivit :). De asemenea, timp de o săptămână ne-am alăturat colegilor de la Clubul de Cicloturism Napoca, alături de care am pedalat în cadrul Bike Romania Camp, care anul acesta a avut loc la Colibița. Iar printre turele de pedalat, am intercalat și două ture per pedes până pe Bistriciorul, la o cură de afine cu ștrumful în spinare :).

Colibița și împrejurimile sale este una dintre destinațiile potrivite pentru a fi explorate pe bicicletă. În zonă există o multitudine de trasee, pentru toate gusturile și nivelurile de pregătire, de la trasee potrivite pentru familii sau începători, până la singletrail-uri antrenante pentru pasionații de mtb enduro, ori trasee de anduranță pentru cei mai antrenați.

Am făcut o selecție de imagini din turele făcute aici:

P.S. Invitația de a pedala la Colibița rămâne deschisă, atât în toamna asta, atât cât va permite timpul, cât și pe viitor.












































Ne revedem pe tărâmul cerbilor, la un MTB Weekend & Brunch în Țara Dornelor, pe 18-20 septembrie.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...