...

joi, 18 iulie 2019

Colibița MTB Weekend în imagini
Acum ceva vreme descopeream cum poate fi folosit un mountain bike, la adevăratul potențial, prin împrejurimile Colibiței, făcând o trecere peste șaua Terha,  de la Piatra Fântânele spre Mița, via Poiana Dălbidan, Poiana Prislop, Izvorul Lung. Au urmat apoi diferite ture pe trasee și locuri precum Stegea, Poiana Cofii, Căsarul, Valea Repedea, Poiana Calului, Bistriciorul, Tăul Zânelor ș.a.m.d.
Acum a venit momentul să împărtășim din experieța acumulată și celorlalți pasionați de bicicletă din diferite colțuri ale țării.
Având parte de o vară destul de capricioasă, am plecat din nou cu o prognoză destul de pesimistă. Până la urmă am avut parte de vreme numai bună de pedalat, cu temperaturi moderate, cu soare cu nori pe sâmbătă și o ploaie lejeră duminică, care ne-am prins pe ultimii kilometri până la cazare.

Mulțumim  Pensiunea Izvorul Zânelor pentru găzduirea de excepție, și celorlați colaboratori care au fost și de data asta alături de noi: Bistritz Bike Shop, Rethink, Lina, Pădurea cu Licurici.

Așa a fost Colibita Summer MTB Weekend, 12-14 iulie 2019:
În prima zi, după o scurtă introducere în practica ciclismului am făcut un tur de lac cu cei care nu vroiau să se obosească prea tare, iar o parte dintre noi au ajuns până pe Piatra lui Orban, de unde au admirat întreaga depresiune a Colibiței:

:))Ne jucăm puțin pe baraj


Colibița înseamnă mai mult decât hărmălaia de pe malurile lacului...StrechingLicuricii

Banderas & Prada :)

Refacem electroliții :)


Relaxare

Zice-se că mâncarea a fost delicioasă. Pentru un meniu pus la cale de un vegetarian, arată char bine :D
Lina 
Pentru a doua zi, planul a fost să terminăm tura cât de repede pentru a ajunge înapoi la pensiune înainte de aversele prognozate pe după masă. Am plecat pe o țârâială ușoară și am fost prinși de o ploaie destul de lejeră doar pe ultimii kilometri. Pretext numai bun pentru o bălăceală în apa "izotermală" din piscina interioară a pensiunii.

O parte din trupă, cei mai matinali :)

Braking testSpre Bistricior, fulgere și bubuieli


Avem parte și de soare, așa că urcăm cu spor

Soare și o perdea de ploaie spre ColibițaColibița

Cam atât de la Colibița. Următoarea aventură va fi în Țara Verde, unde timp de trei zile vom explora ținutul aflat la contactul dintre Munții Rodnei, Suhard și Bârgău, având ca tabără de bază, Lunca Ilvei, un sat pitoresc de pe Valea Ilvelor.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...