...

joi, 30 decembrie 2021

2021 în imagini

2021

- în imagini -

Ca în fiecare an, facem o retrospectivă în imagini a sezonului ce a trecut.

Am pedalat pe zăpadă, ne-am dat cu placa prin nămeți, iar apoi am început oficial sezonul cu o tură combinată cu o degustare de vinuri la crama Jelna. Am continuat apoi cu ture și mtb weekenduri atât pe terenul nostru de joacă din munții Bârgăului și Călimani, dar și pe alte meleaguri pitorești din Munții Apuseni, Țibleș, Rodnei, Bucovina, Maramureș sau pe Via Transilvanica.

IARNA

Am început sezonul cu Pedale, Soare și Zăpadă, dar și cu ture cu snowboard-ul.

PRIMĂVARA
2 zile de mountain biking pe culmile și plaiurile ce înconjoară Valea Bârgăului.
Am savurat verdele crud și bucatele locale de sezon pe plaiurile pitorești de sub Țibleș.Ultimele culori ale primăverii le-am admirat acasă, prin munții Bârgăului.
VARA


În Țara Cireșelor, iar apoi pe tărâmul căpșunelor de munte, am avut parte de o răsplată pe măsură.

Pentru că în fiecare an îi musai măcar un concurs, proba de mountain bike din cadrul maratonului pe Via Transilvanica a picat la fix, mai ales că traseul se suprapune arealului prin care pedalăm adeseori.După 4 sezoane în care orele de ploaie din turele din tabere le putem număra pe degete, am avut parte și de un weekend cu vreme închisă. Am descoperit că muntele e frumos și pe ploaie, dar și că echipamentul potrivit joacă un rol extrem de important.
Rhododendron MTB Weekend - Muntii Rodnei 

Probabil cea mai faină și mai complexă tură din sezon a fost pe Via Transilvanica. 5 zile de pedalat din Bucovina în Transilvania prin păduri sălbatice, sate pitorești și peisaje ca-n povești.

Tura cu trupa cea mai numeroasă a fost în Țara Motilor. Arnold ne-a dus prin locuri de poveste, iar la final am avut parte de un ospăț în natură delicios.
TOAMNA

Am început turele de toamnă în Bucovina, pe târâmul arhaic al huțulilor.
Maramureșul ne-a primit cu brațele deschise, cu oameni ospitalieri, peisaje grandioase și locuri încărcate de istorie și cultură.

Prima incursiune a iernii am serbat-o pe bicicletă, normal :DÎn ultima tură din sezon am pedalat acasă, pe Plaiurile Bârgăului.


Dacă tot am avut parte de o toamnă lungă, am făcut și câteva ture de recunoastere pe Via Transilvanica, pentru a pregăti un tur pentru sezonul următor.
Apoi, după ce a venit zăpada, am luat-o per pedes.
Mulțumim tuturor celor care au ales să pedaleze cu noi în acest sezon, colaboratorilor, gazdelor și celor care ne urmăresc și ne susțin activitatea.
Să aveți parte de un An Nou cu sănătate, cât mai mult timp petrecut în natură și tot ce vă doriți!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...