...

joi, 24 septembrie 2020

Brunch, pedale și mult verde pe Tărâmul Cerbilor

 Ecobrunch & MTB Weekend în Țara DornelorBucate delicioase, gazde primitoare, oameni faini, peisaje și sate pitorești, neașteptat de mult verde pentru început de toamnă, panorame largi și 3 zile de pedalat în Țara Dornelor, totul acompaniat de o vreme perfectă.

Anul acesta ne-am sincronizat cu un eveniment inedit - Ecobrunch în Țara Dornelor, organizat de Asociația My Transylvania în colaborare cu Asociația de Ecoturism Țara Dornelor și Asociația de Ecoturism din România. Fiind cu o săptămână mai devreme decât ultimul weekend din septembrie în care, de obicei ne  întâlneam pentru tabăra din Țara Dornelor, de data aceasta nu ne-am sincronizat cu boncănitul cerbilor, însă bucatele delicioase din gastronomia locală de care am avut parte, au compensat din plin.
Panoramă spre Depresiunea Dornelor de pe Vârful Diecilor.


Dacă tot am trecut pe lângă el, nu puteam rata o scurtă vizită în Tinovul de la Șaru Dornei.Punem bicicletele la nani, pentru că ne așteaptă o zi lungă.


Prima brumă din sezon


Spre Brunch

Relaxare


Claritate perfectă. Creasta munților Rodnei
Ciobănesc de Bucovina
Verde ireal pentru final de septembrie
Dacia


Spre Giumalău


Urcă fiecare cu ce are :D


1


2


3

Ne revedem pe 3-4 Octombrie la un MTB Weekend de tehnică, iar pe 17-18 Octombrie la ultimul MTB Weekend din sezon, ambele pe terenul nostru de joacă preferat - Plaiurile Bârgăului. Pregătim detaliile și pentru MTB October Ride, într-un nou format, așa că rămâneți pe frecvență :)
Pe curând!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...