...

sâmbătă, 22 decembrie 2018

Calendar Ture 2019




Vom continua și în anul următor șirul evenimentelor începute în anii precedenți. Pe lângă formatele clasice, al taberelor de 3 sau 4 zile sau al turelor de o zi, vom introduce și ture de weekend, de 2 zile. De asemenea, unele tabere vor fi incluse în tururi întinse pe parcursul mai multor zile. Vom pedala între locații diferite în primele 3 zile, pentru ca ultimele 4 sa fie dedicate taberei. Mai multe detalii, vom oferi la momentul potrivit.





Majoritatea evenimentul vor avea loc în locații deja consacrate, precum Pădurea din Șes, Plaiurile și culmile Bârgăului, Lunca Ilvei sau Țara Dornelor. Însă intenționăm să pedalăm și pe tărâmuri noi, precum ținutul de poveste al Pădurii Craiului sau pe culmi mai domoale și mai puțin cunoscute din Depresiunea Transilvaniei. Vom anunța în primăvară datele și locațiile exacte.

Pentru a rămâne la curent cu noutățile puteți să vă abonați la newsletter

Prima tură din an va fi la Pădurea din Șes, sub forma unei ture foto pe bicicletă, în care subiectul principal va fi laleaua pestriță.

Vom întâmpina primăvara în cadrul MTB Spring Ride, iar apoi vom explora Plaiurile Bârgăului într-un cadru mai intim, în două ture diferite, atât pe tărâmuri mai joase, prin văi, dar și pe culmi.

În luna mai ne vom îndrepta spre alte locații, precum Pădurea Craiului sau Depresiunea Transilvaniei. Mai multe detalii vor urma la începutul primăverii.

Seria taberelor va începe cu Bike & Photo Camp-ul din Pasul Tihuta, într-un areal potrivit a fi explorat atât prin fotografie, cât și pe două roți.

Summer Mountain Bike Camp-ul va fi mutat în Țara Verde. Locația va rămâne aceeași - Lunca Ilvei. Decorul va fi completat de verdele intens specific mijlocului verii și de pajiștile multicolore.

Ultima tabără ne va oferi ocazia să explorăm Tărâmul sălbatic al cerbilor. Vom menține aceeași locație dragă nouă, din Țara Dornelor, Bucovina.

Vom incheia sezonul în cadrul unui MTB weekend pe drumuri de culme, iar la final, vom savura ultimele culori ale toamnei la MTB October Ride pe Plaiurile Bârgăului.

Sărbători cu bucurie și să ne revedem cu bine în Noul An!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...