...

miercuri, 11 aprilie 2018

MTB Spring Ride

MtbBn și CarpathianDreams vă invită la o tură amicală pe dealurile din jurul văii Bârgăului în parfum de cireș sălbatic, verde crud și triluri de păsări.


Locaţia: Prundu Bârgăului
Traseu: 25-30 km 600-700 m dif nivel
Data: 21 Aprilie 2018
Durata: 10.00-16.00
Participare gratuită

Formular de înscriere


Cui se adresează tura

Celor care au parcurs pe bicicletă drumuri forestiere și poteci de pământ și piatră şi practică ciclismul montan relativ constant.

Locația

Ne întâlnim în Prundu Bârgăului, locul de start și de finish al turei.

Când

Sâmbătă 21 aprilie, ora 10.00

Traseul

Vom parcurge un traseu de aproximativ 25-30 km cu 600-700 m diferență de nivel. Traseul va varia în funcție de condițiile meteo și se va desfășura în mică parte pe asfalt, majoritatea fiind compusă din drumuri de piatră, iarbă și pământ.


Condiţii de participare

Participanţii trebuie să aibă cel puţin 18 ani împliniţi, să folosească o bicicletă de tip mountain bike în bună stare de funcționare şi să dețină o condiție fizică și psihică adecvată parcurgerii pe bicicletă a traseelor neamenajate.

Participanții trebuie să fie conștienți că participarea la o astfel de tură poate presupune efort fizic susținut și risc de producere a accidentărilor sau de deteriorare a echipamenului, prin parcurgerea de poteci și trasee neamenajate, întâlnirea cu animale sălbatice sau domestice, condiții cu vreme nefavorabilă și fenomene meteorologice extreme.

Participanții se obligă să poarte casca de protecție, ochelari, mănuși și echipament adecvat condițiilor atmosferice pe toată perioada desfășurări turelor și vor pune siguranța personală și a celorlalți participanți pe primul loc. Vor pedala într-un ritm adecvat condiției fizice și abilităților personale și vor adapta viteza în funcție de caracteristicile traseului. De asemenea vor fi receptivi la sfaturile și instrucțiunile organizatorilor.

Participarea la tură se face pe proprie răspundere, participanții urmând să își asume înteaga responsabilitate în caz de accidentări sau de deteriorare a echipamentului.

În caz de vreme nefavorabilă, sau din diverse alte motive, evenimentul poate fi reprogramat sau anulat, cei înscrişi urmând să fie anunţaţi cu cel puţin 24 h înainte de începere.

Înscrierea este confirmată doar după completarea formularului de înscriere până cel târziu cu o zi înainte de data evenimentului.


Echipament recomandat

Bicicletă de tip mountain bike în bună stare de funcţionare
Echipament: cască de protecţie, jachetă impermeabilă, mănuşi, ochelari de protecţie, cameră de rezervă şi kit pentru pană, pompă de mână, trusă multifuncțională, rucsac, energizante, lichide.

Și ca să vă convingem că tura merită făcută în perioada asta vă lăsăm câteva imagini:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...