...

vineri, 12 iulie 2019

Pasul Tihuța, căpșunii și pedaliști



Ce poate fi mai apetisant decât să pedalezi prin pajiștile multicolore de pe plaiurile munților Bârgăului, iar apoi să dai iama în câmpul de căpșuni, copți pe îndelete la peste 1000 de metri altitudine. Iar poi, după ce ai șăzut un pic și ai mai făcut loc, să te ospătezi cu un desert pe bază de...căpșuni, bine-înțeles, și smântână, de care să nu te mai saturi.

Cam asta am făcut noi, în prima duminică din iulie, puțin fugăriți de ploaie, dar care a întârziat puțin, și ne-a dat puțin răgaz, astfel că am scăpat și neudați și cu burțile pline :).

Așa a fost La Căpșuni - Tură de Mountain Bike și Picnic, prima ediție, 5 iulie, Pasul Tihuța, din Munții Bârgăului












































Las și câteva imagini făcute în câmpul cu căpșuni, cu câteva zile înainte de tură, în lumina caldă dinaintea asfințitului. Protagonistul principal, Iancu, mezinul echipei, nu s-a mai dat dus dintre căpșuni :).




















Ne vedem din nou , La căpșuni, sezonul următor.

Weekendul asta suntem la Summer MTB Weekend la Colibița. Pe 22-25 august pedalăm în Țara Verde, în cadrul taberei ce va avea ca bază pitorescul sat de munte, Lunca Ilvei, iar pe 12-15 septembrie vom explora Tărâmul Cerbilor din Țara Dornelor, Bucovina.
Pe curând!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...