...

vineri, 26 octombrie 2018

Bistritz XCO 3

Sâmbătă 20 octombrie și Duminică 21 octombrie a avut loc la Bistrița, în Pădurea Schullerwald, a treia ediție a Bistritz XCO, un eveniment organizat de Bistritz Bike Shop.

Prima zi a fost dedicată copiilor. Cei mici s-au întrecut pe un traseu artificial amenajat, dar și pe potecile din pădure. Ne-am amuzat de prestanța celor mai mici dintre competitori, dar am și admirat calitățile lor motrice și îndemânarea în controlul bicicletei.














Tot sâmbătă a avut loc și ultima etapă, a patra la număr, din cadrul Campionatului Național de Trial.













Duminică s-a ținut cursa de cross country olimpic. Ploaia ce a căzut ore bune și care s-a oprit ca prin minune cu doar o oră, două înainte de start anunța un fiasco total pe traseu. Totuși, până la urmă a fost mai bine decât s-a preconizat. Cu fiecare tură, aderența fiind din ce în ce mai bună. Traseul, mai tehnic decât cel de anul trecut, a inclus câteva elemente noi, precum o trecere peste un buștean pe un podeț de 20-25 cm lățime, dar și un drop de vreo 70-80 cm.
De aici nu am poze, pentru că am fost și eu pe traseu. În schimb, postez o filmare de la start și din primul tur. Felicitări tuturor participanților și îndeosebi localnicilor Vasiliu Mihai ( Gibi) și Iosif Ureche pentru clasările pe podium. Rezultatele pot fi consultate aici: https://my-run.ro/bistritz-xco-2018-rezultate/.



Pe curând. Ne vedem la MTB October Ride!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...