...

CALENDAR TURE 2021

 
Am actualizat calendarul turelor, taberelor și evenimentelor programate pentru sezonul 2021.

Vă așteptăm să pedalați alături de noi prin locuri autentice, sate arhaice, natură sălbatică, păduri fermecate, pe poteci și drumuri mai puțin umblate, având parte de experiențe autentice, alături de oameni pasionați și dedicați.

APRILIE    


MAI


Detalii și înscrieri: https://www.mtbbn.ro/2021/05/culori-de-primavara-in-muntii-bargaului.html

IUNIE
Detaliile pentru următoarele ture și tabere vor urma în curând. Pentru a rămâne la curent cu noutățile te poți abona la newsletter-ul nostru AICI

Este posibil să mai strecurăm 2-3 ture printre cele prezentate în calendar, așa că rămâneți pe frecvență. Printre altele, dacă timpul va permite avem în plan și o tură în țara cireșelor, o tabără spre crestele munților Rodnei + încă câteva ture pe terenul nostru de joacă.

Ca și o noutate (deși aveam de ceva vreme în plan), anul acesta am introdus și un circuit pe mountain bike de o săptămână în perioada 1-7 August - o traversare din Bucovina în Transilvania pe Via Transilvanica. Dacă aveți interes să participați, dați-ne un mesaj și vă vom trimite programul cu toate detaliile. 

IULIE
AUGUST 1-7 AUGUST - Cu bicicleta pe Via Transilvanica (MTB Tour din Bucovina in Transilvania) o traversare din Bucovina în Transilvania pe Via Transilvanica. Dacă aveți interes să participați, dați-ne un mesaj și vă vom trimite programul cu toate detaliile. 


19-22 AUGUST Colibita MTB HolidaySEPTEMBRIE 

3-5 SEPTEMBRIE Țara Huțulilor MTB Weekend (Bucovina)


17-19 SEPTEMBRIE Arome de Maramureș MTB Weekend (Maramureș)


OCTOMBRIE

1-3 OCTOMBRIE Peșteri și Pedale MTB Weekend (Pădurea Craiului)

15-17 OCTOMBRIE Culori de toamnă MTB Weekend (Țara Bârgăului)


Dată confirmată       Dată propusă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...