...

joi, 28 mai 2020

Dealu Negru vs Muntele Heniu - Ture cu ghid 2020


Ture de mountain bike cu ghid

Contextul actual a devenit nefavorabil pentru tabere și ture cu grupuri numeroase. În cazul de față, în sezonul 2020 vom organiza câteva ture ghidate cu grup restrâns. Momentan grupurile sunt limitate la 2 persoane plus ghid. Pentru că orice situație vine la pachet cu părți pozitive și negative deopotrivă, există și aici aspecte benefice. Find vorba de un număr redus de persoane, grupul este mai omogen și mai compact, opririle sunt mai reduse, iar atenția ghidului este mai concentrată.

DEALU NEGRU vs MUNTELE HENIU


Începem week-end-ul care urmează, cu un traseu numai bun pentru dezmorțire și de încălzire pentru turele mai serioase ce vor urma. Prima destinație va fi Piemontul Călimanilor, cunoscut și sub denumirea de Dealu Negru. Traseul se va desfășura preponderent pe asfalt, dar va include și drum pietruit, reabilitat recent, astfel că traseul va fi practicabil și în caz de ploaie sau drum umed.


A doua zi, duminică, ne mutăm ceva mai la altitudine, urmând să explorăm plaiurile pitorești de la baza muntelui Heniu, cel mai înalt vârf din munții pitorești ai Bârgăului.

Găsești mai multe detalii dând click pe imaginile de mai jos.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...