...

vineri, 1 noiembrie 2019

MTB OCTOBER RIDE 2019 în imagini



În ultimul weekend din octombrie, pe o vreme absolut superbă și cu o trupă pe măsură, am organizat alături de băieții de la  Copacul de cafea a.k.a Tura cu Copaci,  ultima tură oficială din sezon, pe un traseu desfășurat pe și în jurul văii Bârgăului.

Am plecat din Prundu Bârgăului continuând în urcare usoară pe asfalt până la limita dintre localitățile Tureac și Muresenii Bârgăului. De aici am urcat pe Valea Bicii, unde, după un urcuș ceva mai susținut pe drum forestier am poposit la Tăul Poipii, aflat sub muntele Miroslava.
După o pauză bine-meritată în decorul culorilor de toamnă, am savurat apoi o coborâre fluentă și jucăușă, pe drumuri de iarbă, piatră și pământ.
Începem din nou să urcăm pe o vale ascunsă, ce ne oferă perspective interesante asupra împrejurimilor, dar care ne solicită și abilitățile spre finalul ei.
După o urcare susținută ajungem pe Culmea Bridireiului, intersectând traseul Via Transilvanica. Savurăm printre pâlcuri de mesteceni ultima cobrâre și ne ospătăm la final cu un binermeritat picnic cu produse locale și autentice organzat de 
Atelierul de pâine tradițională.

Am selectat și câteva imagini. Enjoy!








Tăul Popii și vf. Miroslava

Reflexii

Culori de toamnă






Simetrii



Urcare ân contr-jour




40+

Cu spatele spre Heniu










Cățărarea zilei



Coborând și chiuind



Printre mesteceni


...și răsplata  binemeritată :)




Copacul de Cafea a.k.a Tura cu Copaci și CarpathianDreams a.k.a mtbBN 



Revin la îndemnul de a ieși în aer liber cât mai des, că e pe jos, în alergare ori cu bicicleta. Chiar dacă s-a răcit nițel și iarna ne-a mai dat câteva târcoale, presimt că vom mai avea câteva zile de răgaz și în noiembrie.

Pe curând!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...