...

MTB October Rides 2021Avem parte de o toamnă minunată, cu o vreme stabilă, numai bună pentru pedalat. Încheiem seria turelor de la altitudine din sezon cu două ture pe terenul nostru de joacă.

Sâmbătă vom pedala pe plaiurile pitorești de pe culmile munților Bârgăului, cu drumuri de culme ce ne oferă peisaje și panorame superbe spre culmile montane înconjurătoare lae muntilor Rodnei si Călimani, iar duminică  vom explora zonele mai joase ale munților Bârgăului, dar cu o diversitate ridicată a culorilor de toamnă.

LOCAȚIA: Valea Bârgăului și Valea Ilvelor
TRASEE: nivel mediu, aprox 25-40 km cu 600-900 m dif nivel
DATA: 30 si 31 Octombrie 2020
ORA: 10.30
PREȚ: 100 lei/pers/zi
Locuri disponibile : 9

Pentru participare trimiteti un mesaj la adresa mtbbnguide@gmail.com sau pe Whatsapp la 0742823193

TAXA INCLUDE
Ghid de turism autorizat
Sfaturi în practicarea ciclismului montan
Fotografiile realizate în cele două ture

CUI SE ADRESEAZĂ TURA?
Celor care au parcurs pe bicicletă drumuri forestiere și poteci de pământ și piatră şi practică ciclismul montan relativ constant.

LOCAȚIA
Leșu /Prundu Bârgăului - veți primi locația exactă după înscriere

TRASEE

Notă: traseele, programul și ordinea parcurgerii nu sunt finale și pot suferi modificări din diverse motive!!!

Nivel fizic minim necesar: 3 sau E-Bike
Nivel tehnic minim necesar: INTERMEDIAR
(vezi sistem clasificare nivel tehnic/fizic)

CAZARE
Dacă aveți nevoie de cazare, în zonă există multiple locații de cazare petru toate gusturile, fie în localitatea Prundu-Bârgăului (locul de start/finish al turelor), fie în Bistrița, Colibița sau Pasul Tihuța.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Participanţii trebuie să aibă cel puţin 18 ani împliniţi, să folosească o bicicletă de tip mountain bike sau E-MTB în bună stare de funcționare şi să dețină o condiție fizică și psihică adecvată parcurgerii pe bicicletă a traseelor neamenajate.

Participanții trebuie să fie conștienți că participarea la o astfel de tură poate presupune efort fizic susținut și risc de producere a accidentărilor sau de deteriorare a echipamenului, prin parcurgerea de poteci și trasee neamenajate, întâlnirea cu animale sălbatice sau domestice, condiții cu vreme nefavorabilă și fenomene meteorologice extreme.

Participanții se obligă să poarte casca de protecție, ochelari, mănuși și echipament adecvat condițiilor atmosferice pe toată perioada desfășurări turelor și vor pune siguranța personală și a celorlalți participanți pe primul loc. Vor pedala într-un ritm adecvat condiției fizice și abilităților personale și vor adapta viteza în funcție de caracteristicile traseului. De asemenea vor fi receptivi la sfaturile și instrucțiunile organizatorilor.

Participarea la tură se face pe proprie răspundere, participanții urmând să își asume înteaga responsabilitate în caz de accidentări sau de deteriorare a echipamentului.
Va fi necesară completarea unei declarații de participare pe proprie răspundere.

Dacă manifestați simptome de gripă sau răceală, vă rugăm să rămâneți acasă. Și în acest caz, taxa de participare va fi valabilă la participarea la oricare dintre evenimentele următoare din sezonul curent.

Veți primi toate detaliile pe mail după completarea formularului de înscriere.

În caz de vreme nefavorabilă, sau din diverse alte motive, evenimentul poate fi reprogramat sau anulat, cei înscrişi urmând să fie anunţaţi cu cel puţin 12 h înainte de începere. În caz de anulare, taxa va fi returnată în totalitate.

ECHIPAMENT NECESAR
 • Bicicletă de tip mountain bike sau E-MTB în bună stare de funcţionare
 • cască de protecţie
 • bluză termică
 • jachetă impermeabilă
 • pantaloni impermeabili
 • huse impermeabile pentru încălțăminte
 • mănuşi
 • ochelari de protecţie
 • cameră de rezervă şi kit pentru pană
 • pompă de mână
 • trusă multifuncțională
 • batoane energizante
 • lichide
Câteva imagini de la edițiile trecute

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...