...

DESPRE
mtbBN a apărut din dorinţa de a împărtăşi experienţele trăite la turele realizate cu bicicleta de-a lungul anilor, de a promova mişcarea în aer liber şi de a evidenţia prin fotografii frumuseţea locurilor vizitate .
Puteţi vizualiza aici articole ce descriu în cuvinte, dar mai ales în imagini, turele efectuate prin masivele montane din nordul ţării, pe crestele impunătoare ale munţilor Rodnei, pe culmile domoale ale munceilor Bârgăului, presărate cu gospodării risipite, perfect integrate în cadrul natural, prin pădurile fermecate şi nesfârşite ale munţilor Călimani, ce freamătă de mugetul animalelor sălbatice, pe creasta perfect ciclabila a Suhardului, prin enigmaticii munţi ai Rarăului, pe arhaicele Obcine ale Bucovine sau prin munţii Mararmureşului. Veţi vedea de asemenea şi ture efectuate prin zonele joase, de deal sau de câmpie, căutând locuri autentice, mai puţin umblate. Din când în când mai facem şi câte o excapadă prin alte colţuri ale Europei, astfel că am ajuns să gustăm puţin şi din măreţia Alpilor.


Vă invităm să descoperiți alături de noi cărările Carpaților, atât on-line, prin intermediul postărilor de pe www.mtbBN.ro, dar și în mod direct prin intermediul taberelor pe care le organizăm sau prin serviciile de ghidaj oferite în munții din nordul țării.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...