...

DESPRE
mtbBN a apărut din dorinţa de a împărtăşi experienţele trăite la turele realizate cu bicicleta de-a lungul anilor, de a promova mişcarea în aer liber şi de a evidenţia prin fotografii frumuseţea locurilor vizitate .
Puteţi vizualiza aici articole ce descriu în cuvinte, dar mai ales în imagini, turele efectuate prin masivele montane din nordul ţării, pe crestele impunătoare ale munţilor Rodnei, pe culmile domoale ale munceilor Bârgăului, presărate cu gospodării risipite, perfect integrate în cadrul natural, prin pădurile fermecate şi nesfârşite ale munţilor Călimani, ce freamătă de mugetul animalelor sălbatice, pe creasta perfect ciclabila a Suhardului, prin enigmaticii munţi ai Rarăului, pe arhaicele Obcine ale Bucovine sau prin munţii Mararmureşului. Veţi vedea de asemenea şi ture efectuate prin zonele joase, de deal sau de câmpie, căutând locuri autentice, mai puţin umblate. Din când în când mai facem şi câte o excapadă prin alte colţuri ale Europei, astfel că am ajuns să gustăm puţin şi din măreţia Alpilor.


Vă invităm să descoperiți alături de noi cărările Carpaților, atât on-line, prin intermediul postărilor de pe www.mtbBN.ro, dar și în mod direct prin intermediul taberelor pe care le organizăm sau prin serviciile de ghidaj oferite în munții din nordul țării.

Echipa


Călin 


Fotograf, geograf și ghid de turism. Deşi am cochetat la un moment dat cu maratoanele de mtb, în prezent prefer să îmbin mersul pe bicicletă cu fotografia și ecoturismul. Astfel că, nu de puţine ori, pe lânga simpla plăcere oferită de flow-ul pe două roţi, bicicleta a devenit şi un mijloc de a descoperi şi a imortaliza  locuri, oameni, natura. Mă găsești și aici: https://calingabor.ro/

Facebook

Rezultate competițiiAlinaInstructor de snowboard și absolventă a Academiei de muzică din Cluj, este pasionată de munte, natură și mișcare în aer liber. Atunci când nu este pe pârtie sau pe munte poate fi găsită meșterind pe firulLinei. sau promovând mișcarea armonioasă prin DefineYou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...