Despre

mtbBN a apărut din dorinţa de a împărtăşi experienţele trăite la turele realizate cu bicicleta de-a lungul anilor, de a promova mişcarea în aer liber şi de a evidenţia prin fotografii frumuseţea locurilor vizitate .
Puteţi vizualiza aici articole ce descriu în cuvinte, dar mai ales în imagini, turele efectuate prin masivele montane din nordul ţării, pe crestele impunătoare ale munţilor Rodnei, pe culmile domoale ale munceilor Bârgăului, presărate cu gospodării risipite, perfect integrate în cadrul natural, prin pădurile fermecate şi nesfârşite ale munţilor Călimani, ce freamătă de mugetul animalelor sălbatice, pe creasta perfect ciclabila a Suhardului, prin enigmaticii munţi ai Rarăului, pe arhaicele Obcine ale Bucovine sau prin munţii Mararmureşului. Veţi vedea de asemenea şi ture efectuate prin zonele joase, de deal sau de câmpie, căutând locuri autentice, mai puţin umblate, iar din când în când mai facem şi câte o excapadă prin alte colţuri ale Europei, astfel că am ajuns să gustăm puţin şi din măreţia Alpilor.


Vă invităm să descoperiți alături de noi cărările Carpaților, atât on-line, prin intermediul postărilor de pe www.mtbBN.ro, dar și în mod direct prin intermediul taberelorr pe care le orgănizăm sau prin serviciile de ghidaj oferite în munții din nordul țării.


Echipa


Călin Gabor

Fotograf și ghid de turism, se dă pe bicicletă de când se ştie, plăcerea de a pedala în natură decurgând din pasiunea pentru munte. Deşi a cochetat la un moment dat cu maratoanele de mtb, în prezent preferă să îmbine mersul pe bicicletă cu fotografia și ecoturismul. Astfel că, nu de puţine ori, pe lânga simpla plăcere oferită de flow-ul pe două roţi, bicicleta a devenit şi un mijloc de a descoperi şi a imortaliza  locuri, oameni, natura...Competiții

2004 Locul II Cupa Hoia OX Hobby - Cluj-Napoca
2005 Locul V Cupa Napoca OX Hobby
2007 Locul IX (19-35) Maros MTB Marathon 70 km
2008 Locul VI (19-35) Maros MTB Marathon 70 km
2008 Locul II (19-35 Men) Geiger MTB Marathon 80 km
2008 Locul II (19-35 Men) Neuzer Bike Party 50 km
2010 Locul IV (19-35 ) Preluca MTB Marathon 100 km 
2010 Locul IV Colibita Bike Fest MTB Marathon
2010 Locul II (19-35 Men) Maros MTB Marathon 
2011 Locul II Colibita Bike Fest MTB Marathon
2015 Locul III Ultra Bug MTB Marathon
2017 Locul IV (19-35 Men)Bistritz XCO
2018 Locul I ColibitaBikeFest  Men - XC Maraton Pro
2018 Locul VII (30-39 Men) Medias MTB Maraton 75 kmAlina Vlad


Instructor de snowboard și absolventă a Academiei de muzică din Cluj, este îndrăgostită de munte, natură și mișcare în aer liber. Atunci când nu este pe pârtie sau pe munte poate fi găsită meșterind pe www.firulLinei.ro .
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...